Tisdag igen !

Tjaba tjena alla läsare!

Idag var det skola som vanligt dåra. Inget speciellt hände idag förutom att vi fick reda på att det bara är en vecka kvar sen är det nationella prov i svenska....nervöst!

Nu sitter jag och väntar på Felicia som ska komma hit och sen ska vi åka och kolla på min syster som ska ha innebandymatch i Trosa. Hoppas det går bra.

Nu måste jag kila. Skriver mer imorgon.

Puss.

Va den du vill, inte den dom andra vill !

Hejsan alla bloggläsare!

Jaa...vad säger man på en måndag som denna förutom att jag vill ha lov nu!!?? Tack och lov så är det sportlov snart, om ett par veckor...

Idag var det skola som vanligt dåra. Det var ändå en ganska skön dag idag. Vi hade bara tre lektioner och så kollade vi på pojkarna som spelade skollagsmatch. 

När jag kom hem satte jag mig och kollade på Paradis Hotel och Elsas värld på data. Behöver inte plugga något idag eller imorgon och det är såååå jäkla skönt! 

Nu ska jag sätta mig och kolla på Sofias änglar och sen sova. 

 

Inspiration








Pisssss!


Hejsan!

Idag har det inte varit min bästa dag. Allt har bara varit fel idag, inget har gått som jag vill eller hade tänkt mig.
Aja idag har jag i alla fall varit i bjökesta och kollat på när brorsan spelat match. Dom vann och det var väl det ända positiva med hela dagen...

Imorgon är det skola igen då. Har lite sovmorgon så det är skönt men dock slutar jag halv fyra så man är inte hemma förens klockan kvart i fyra men imorgon efter skolan behöver jag inte plugga så det är jag sååå glad för.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Lär somna tidigt idag eftersom att jag är sjukt trött.
Hoppas på att det blir en bättre dag imorgon.


DÅLIG UPPDATERING

Hejsan alla läsare!

Sorry för den otroligt dåliga uppdateringen men jag har inte haft tid att blogga alls och sen har jag inte kännt för det heller för jag har haft så mycket annat att tänka på. Jag har varit tvungen att tänka en massa på skolan, inte bara plugg utan massa andra saker i skolan...
Det jag har gjort efter skolan den här veckan är att plugga, plugga och plugga förutom igår för då var jag med Vendela.
Äntligen är den här veckan över för det har varit så mycket läxor.....herregud! 

Idag ska jag bara ta det lungt...är helt slut efter veckan som varit. Det känns som att jag säger det varje vecka men så är det...

Aja nu ska jag frortsätta kolla på Paradise Hotel på datan.


Uppe med tuppen

Godmorgon!

Kl är bara halv elva och jag är redan uppe och har ätit frukost på en lördagsmorgon liksom. Man ska sova till minst halv tolv. Det kunnde inte jag dåra, gick upp vid kvart i tio idag och var pigg som tuppen.

Idag ska jag först kolla på brorsans match i björkestahallen och sen ska vi åka och köpa en ny data tror jag, det är inte säkert men hoppas. Senare vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, vi får väl se vad som händer.

Skriver mer när jag kommer hem från björkesta.

Puss.


Sluta aldrig tro på dig själv!

Tjaba tjena.

Bästavännen gick precis hem. Vi var först hos Vendela och kollade på Paranormal activity 3...asså gud va den var läskig. Vi kollade på den med Kalle, Dennis och William. Trots att dom var killar så var dom lika rädda som jag och Vendela var, haha skitkul att se på dom när dom är rädda....

Aja, sen gick jag och Vendela hem till mig och käkade middag och kollade på The voice Sverige. Till det åt vi morötter, gurka och dipp..ganska nyttiga ändå, stolta tjejer! haha

Hon gick hem alldeles nyss. Jag skulle ljuga om jag sa att vi inte hade skitkul för ooojjj vad roligt jag hade det idag som vi alltid har föresten!  

Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och kolla på tv.

Hörs imorgon.

Puss.



Grattis bästa bror!

Hinner bara göra ett kort inlägg.

Har inte hunnit blogga dom två senaste dagarna för jag har varit tvungen att plugga som en toking! Har gjort det idag och ända sen jag kom hem men nu var jag tvungen att ta en paus så då passar jag på att skriva lite kort här.

Idag fyller bästa brorsan år. Grattis bästa du, nu är du tonåring! Det är hans dag idag så han fick bestämma vad vi skulle äta till middag och såklart valde han Rhodos mat. Det gör absolut ingenting för jag älskar det!

Aja det var allt. Skriver mer någon annan dag när jag har tid.

Puss.

Tillsammans klarar vi allt!


15 januari

Har precis tränat och även duschat. Jag älskar att ta en varm dusch efter man har tränat, love it!

Idag har jag även pluggat och städat rummet. Nästa vecka måste jag plugga varje dag för gud vad vi har läxor. Vi har både SO, spanska, svenska redovisning och matteprov. Usssch jag vill inte! Man har typ inge liv när skola har börjat för det ända man gör är att plugga....


BIG BROTHER!

Tjaba bloggen

Sitter just nu i mitt rum medans ögonen knappt håller sig uppe. Jag är svintrött men idag kan jag inte bara ligga i sängen och inte göra någonting. Idag måste jag plugga, träna och städa rummet och gå och lägga mig tidigt för imorgon är det skola igen då...

Fick precis veta att Big Brother börjar igen den 19 februari. Guuuud vad jag längtar. Jag skiter i om det är sent på kvällen och det är skola dagen efter för jag måste bara se på det!

Aja nu måste jag gå ner och gymma.

Puss.


Träna, träna, träna!

OJOJOJ! Har precis kört värsta träningspasset. Först körde jag på löparbandet i en halvtimme, spinning i en halvtimme och styrka i tjugo minuter. Jag är helt slut nu asså....

Nu ska jag i alla fall duscha fort sen blir det gladiatorerna.

Hoppas ni har och får en bra lördag.
Puss.




Bowling

Tjaba tjena!

Kom precis hem från bowlinghallen. Var och bowlade med min fina familj. Jag kom tvåa så jag är väldigt stolt över mig själv..hahah.

Innan det var vi på min brorsas match. Tyvärr vann dom inte men lillbrorsan var bäst som han alltid är!

Nu ska jag gå ner och träna.

Skriver mer senare.
Puss.

Haha jag ser ut som värsta amatören...

Fredagsmys

Har käkat middag med familjen. Nu ska vi ha lite fredagsmys framför tv. Vi ska se på The voice Sverige.
Jag har vilat ända sen jag kom hem från skola och ska vila hela kvällen också. Orkar inte göra något annat idag, är helt slut efter veckan som varit i skolan.

Imorgon ska jag kolla på innebandymatch i björkestahallen.

Aja nu ska jag kila.
Ha det bra.
Puss.


Fredag den 13:de

Tjaba alla vänner!

Idag är det äntligen fredag, gud vad jag har längtat efter att få sova på morgonen igen. Visserligen är det bara 2 dagar med det är i alla fall något och man slipper skolan. Det är ett pluss.

Skoldagen idag var helt okej. Den gick faktiskt ganska fort. Jag slutade vi 2 idag så det var skönt!

Nu ska jag sätta på mig mjukisbyxor och kollar på tv.

Dagens outfit är här nedanför.
Skriver mer ikväll.
Puss.


Spöregnat hela dagen..!

Tjaba tjena alla bloggläsare!

Idag har det regnat hela dagen. Så himla tråkigt väder. Aja strunta i vädret nu...

Idag var det en ganska lugn dag i skola. Slutade halv 2 idag så det var rikgtigt skönt. Däremot fick jag ont i magen vid halv 12 och det ville inte gå över. När jag kom hem drack jag mjölk och då gick det över helt plötsligt..haha konstigt. Nu har jag ont i huvudet istället, man har inte tur asså. Måste även sätta mig och plugga på spanska glosor som vi har till imorgon. Känns ju lite halvsurt.

Nu måste jag börja plugga.
Slänger in en bild på dagens outfit.

Ha det bra.
Puss.


Dagens outfit







Tröja - Från syrrans garderob
Byxor - Veromoda
Ring - Glitter

Alla är speciella på sitt eget sätt

Har pecis pluggat lite och har även tränat.
Nu ska jag sätta mig och kolla på tv. Hoppas det finns något på tv idag för det fanns det verkligen inte igår.

Det är blev ett snabbt inlägg för nu ska jag kila.

Slänger in en bild på mig som är tagen nyss. Är lite halvtrött på bilden men den är okej.

Ha det bra.
Puss.


Första skoldagen efter lovet....

Är inte ni också redan skoltrötta? Det har bara gått en dag men jag är redan trött på skolan! Jag fick även reda på att det var 7 veckor kvar till sportlovet, inte 5 som jag fick för mig att det var...Nu behöver man verkligen kämpa sig igenom 7 veckor utan att hinna andas. Aja det possitiva är att jag har sovmorgon imorgon ända till halv tio så jag kan sova två timmar längre, fyfan vad skönt!

Just nu sitter jag i mitt rum och inte gör någonting alls. Måste ta det lite lungt efter första skoldagen liksom...
Snart ska jag gå ner och träna fast jag inte har lust men man måste ju och sen måste jag göra lite läxor också...det börjar redan.

Aja nu ska jag vila lite.

Ha det bra så hörs vi sen.
Puss.


Orkade inte ta kort på dagens outfit idag. Ni få nöja er med den här suddiga bilden.


Mår illa av att täka på....

att skolan börjar imorgon, att man ska upp sex på morgonen, att sitta i klassrum och plugga hela dagarna, att det är nationella prov snart, gymnasievalet och att plugga efter skoltid! Man kommer inte göra något annat än att plugga sova och äta. Usssccch! Det är tur att det är sportlov om ungefär 5 veckor så det är bara att jobba på tills man kan vila på lovet igen och samla nya krafter.

Aja, nog pratat om skolan. Sista lovsdagen spenderades med Emelie Aldrin. Vi var hos henne och spelade spel och kollad på film och åt lite prinsesstårta, mummms!

Nu ska jag sätta mig i sängen och kolla på tv och sen måste jag hoppa i säng så att jag kommer upp imorgon bitti.

Ha det bra.
Puss.


Skola på tisdag då...?!

Just nu sitter jag och kollar på sex and the city boxen med syrran. Det finns bara skit på tv nu och ikväll så vi satte på det och tog några mandariner till.

Imorgon ska jag vara med Emelie. Jag vet inte vad vi ska göra för något men vi hittar på något, det gör vi alltid.

Det är även skola på tisdag så imorgon är det sista dagen på jullovet...Känns inte alls bra. Uscch jag längtar inte efter att gå upp kl 6 på morgonen igen och behöva sitta på massa lektioner och plugga som attan och även plugga på eftermiddagarna. Nu på vårterminen är det även nationella prov..uusscch jag vill inte tänka på det!
Jag skulle även behöva plugga idag, på lovet liksom... En uppgift ska vara klar på torsdag men jag skiter i att plugga nu på lovet faktisk. Jag hinner  klart ändå. Vi har lektion på tisdag och onsdag så jag hinner klart då. Dom sista lovdagarna ska jag inte plugga.

Aja nu ska jag fortsätta kolla.
Juste jag har tyvärr inga bilder att lägga in på bloggen just nu men jag tar imorgon, lovar!

Ha det bra.
Puss.




Efter regn kommer solsken.

Tjaaaa!

Har precis tryckt i mig en fet pizza med mammi. Hon och jag har varit ensamma hemma sen torsdags.
I torsdagskväll kollade vi på Super 8, en helt okej film, och åt popcorn till.
I fredagskväll kollade vi på Morden i Sandhamn, den var också helt okej, och så åt vi morötter, gurka och dip till. Såååå gott!

Brorsan och pappa är i norrköping på cup och dom har vunnit alla sina matcher och är nu i final som spelas kl 4 idag så vi hoppas på att brorsan min vinner guld!

Ikväll ska vi kolla på Gladiatorerna som har premiär idag. Det tror jag kommer vara skitkul att se på.

Aja nu ska jag kila.

Byebye.


6 dagar kvar på jullovet...



Sitter just nu i mitt rum och plattar håret. Snart kommer Vendela hit. Jag tror att vi bara ska ha en spallardag idag. Ha 90210 maraton hela dagen. Så skönt och den serien är så grymt bra. Man kan inte göra annat än att älska den!

Nu ska jag fortsätta fixa mig. Skriver mer sen.
Puss.

Tomt hus?

Nu har jag precis käkat middag. Köttbullar, potatis och brunsås blev det idag.

Imorgon åker pappa och brorsan till Norrköping på cup och syrran åker till fjällen så det blir bara jag och mamma kvar här hemma. Hela torsdag fredag lördag och kanske söndag är jag och mamma ensamma. Mysigt. Vi ska bara göra tjejsaker. Såå kul.

Imorgon på dagen ska jag vara med Vendela igen. Vi får se vad vi hittar på för kul. Sen på kvällen ska jag och mamma ha filmkväll med en massa godsaker.

Nu ska jag sätta mig och kolla på tv.
Ha det bra så hörs vi.
Puss.


Vill inte tillbaks till skolan!

Tjabaaa!

Idag var jag med underbara Vendela. Vi hyrde film och så gjorde vi massa annat skoj hemma hos henne också. Jag kom hem vid halv sex och då gick jag ner och tränade på en gång och efter det var det dags för att duscha. 

Ikväll ska jag kolla på The voice Sverige. Det är det nya sångprogrammet på kanal 4. 

OJJJ, nu ropar mamma att det är mat så vi hörs senare. 


Gårdagens outfit
 

Shopping med familjen

Tjaaaa!

Kom precis hem från Södertälje. Var som sagt där med mamma, min syster och så följde även min bror med.
Jag fick en tröja från H&M, nagellack från Bikbok och Åhléns, hårspray från Åhléns och bh och trosor från Lindex. Är riktigt nöjd med dom sakerna. Lägger in bilder på dom här nedanför.









Dagens outfit


Filmdag!

Hej hopp alla vänner!

Sitter just nu och gör ingenting alls. Idag har jag bara tränat och kolla på sex and the city, både ettan och tvåan. Dom är ju så grymt bra!

Ikväll ska jag kolla på en till film, sommaren med Göran, den är på tv ikväll. Det ska jag se för den är ju så otroligt rolig.

Imorgon skulle jag egentligen varit med Vendela och Emelie som jag skrev tidigare men det ska jag inte nu. Jag ska vara med dom på onsdag istället, det kommer bli toppen. Imorgon ska jag istället till Södertälje med mammi och min syster. Har inte spenderat någon tid alls med min familj på det här lovet så det är dags nu tycker jag. Mamma frågade om jag och Frida ville åka in med henne till södertälje imorgon och kolla i affärer och ha det mysigt. Det är ju perfekt eftersom att jag knappt varit hemma alls det här lovet. Så det är det jag ska göra imorgon, åka till Södertälje och shoppa med bästa mamma och min underbara syster.

Nu känns det som att jag skrivit en hel uppsats men så blir det ibland..haha.

Aja nu ska jag inte skriva mer.

Hörs ikväll eller imorgon.
Puss.



Regn i januari..?

Just nu sitter jag i mitt rum nyduschad. Tränade innan jag hoppade in i duschen. Känns riktigt skönt nu efertåt men innan var jag inte så speciellt taggad till att träna.

Idag ska jag absolut inte göra någonting alls. Är fortfarande trött sen i lördags. Jag ska krypa ner under täcket och kolla på någon film.

Imorgon ska jag vara med mina tjejer, Emelie och Vendela. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi kommer såklart på något, det gör vi alltid.

Aja nu ska jag gå och käka lite lunch.
Ha det bra.
Puss.


1 JANUARI 2012

Hejsan alla trötta vänner!

Jaha nu är det nytt år då folket. Hoppas att 2012 kommer bli helt otroligt och så jädra roligt! Det kommer uppstå nya möjligheter och nya problem..

Igår var jag som sagt med brudarna. Vi käkade och hade det kul. Senare på kvällen gick jag och Vendela hem till mig och smällde smällare och bara svullade en massa chips och godis. Efter tolvslaget gick vi ut och sen efter det drog vi hem till Vendela och sov.
Kom hem vid 2 idag och jag är helt slut! Jag kommer verkligen somna fort ikväll.

Nu ska jag lägga min i sängen och kolla på tv och kommer säkert somna så jag skiver mer imorgon..Natti!

Puss.


RSS 2.0